Byggnadsarbetare / Anläggare

Byggnadsarbetare/Anläggare

Vi söker dig som är intresserad och driven och vill jobba som byggnadsarbetare eller anläggare på vår nybyggnation.

Om Ytterbygg

Ytterbygg är ett fastighetsbolag som hyr ut anpassade lokaler till företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Vårt kontor ligger i Kungälv och med 30 medarbetare bygger vi över 3 000 kvm lokalyta per år. Största delen av våra 150 000 kvm lokaler ligger i Kungälv och på Hisingen.

Vår verksamhet präglas av kundfokus, ständig utveckling och miljötänk vilket vi omsätter i praktiken genom lean-koncept och miljödiplomering.

Läs mer på: http://www.ytterbygg.se/pagaende-projekt/

Våra nybyggen:

Vi bygger hela huset i egen regi och är med från gjutning till stålstomme, plåtfasad och färdigställande av kontorsinredningen. Vi bygger våra fastigheter i Storgöteborg. Med vår stora egna maskinpark och har vi alltid tillgång till bra och säkra hjälpmedel. Vi är med i hela kedjan från projektering till förvaltning och har därför stora möjligheter att påverka och förbättra valda lösningar.

Att jobba hos Ytterbygg

På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb och att vi alla är delaktiga i företagets utveckling.

Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.

Ytterbygg har ett 30-tal anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer.

Gruppen Byggnadsarbetare/Anläggare

Gruppen består av tio personer som utgår från Kungälv, men jobben kan finnas från Älvängen i norr till Mölndal i söder. Vi är en tight och glad grupp med mycket energi som värdesätter att få jobba lätt och effektivt.

Din erfarenhet:

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av gjutning, kontorsinrede, smide, montage och har jobbat på större byggarbetsplatser.  Yrkesbevis är en merit, men inget krav.

Våra maskiner

Vi har många fina egna maskiner och hjälpmedel några exempel:

  • 10 Liftar
  • Teleskoptruck
  • Truck
  • Hjullastare,
  • Massa elmaskiner

Annat

Start:              Våreen 2018, men med hänsyn tagen till uppsägningstid
Omfattning:    Heltid
Placering:       Bultgatan, Rollsbo industriområde i Kungälv                                                                Lön:                Fast lön enligt överenskommelse med Ytterbygg AB

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Ytterbygg AB. Din ansökan vill vi ha senast den 10 mars 2018 men tjänsterna kommer att tillsättas så fort rätt personer hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

 

Kommentarer inaktiverade.