Servicerådgivare, Odelius Bil AB

Toyota Kungälv är ett familjeföretag i andra generationen som har sålt Toyota sedan 1982. Rune Odelius startade företaget och idag är det Carin Odelius som är VD & ägare.  Idag har företaget 18 anställda och är en fullserviceanläggning.

Vi säljer nya Toyota bilar och begagnade bilar av olika märken. Vi tar hand om allt som gäller din bil, vi servar, reparerar, lagar skador, rutor, stenskott, tvättar din bil, rekondar din bil, hanterar däckförvaring, Protec/lackkonservering och vi har även biluthyrning.

Vi arbetar för framtiden och vår stora utmaning är miljön.

Företagskulturen på Odelius Bil präglas av god gemenskap och en trevlig arbetsmiljö. Vi är alltså ett mindre ägarlett familjeföretag och det finns det inget ”vi och dom”. Organisationen är platt och det finns inget revirtänk inom väggarna. Det innebär bl a. att vi hjälper varandra där det behövs och vi jobbar alla för ett gott kamratskap. Självklart har vi en nolltolerans mot allt vad diskriminering heter.

Vi söker nu ytterligare en Servicerådgivare till vår anläggning i Kungälv

Eftersom en av våra servicerådgivare har valt att gå vidare i sin karriär söker vi nu hans efterträdare.  Arbetsplatsen kommer att bli i vår anläggning i Kungälv. Alla våra enheter finns samlade i vår fastighet på Rollsbo Industriområde i Kungälv.

Med tanke på föredelningen mellan män och kvinnor på vår arbetsplats välkomnar vi kvinnligt sökande till denna tjänst. Men det viktigaste för oss är att vi hittar rätt person, oberoende av kön och bakgrund. Vi söker alltså dig som älskar att ge absolut bästa service och att ständigt stå inför nya utmaningar.

Generella arbetsuppgifter:

Som Servicerådgivare är du i mycket hög grad vårt ansikte utåt. Du är ofta den som tar emot våra kunder som kommer in. Därför är det oerhört viktigt att du kan få kunden att känna sig välkommen och att efteråt känna att besöket var över förväntan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att följa kunden genom hela processen. Du tar emot kunden med sin bil, tar reda på vad kunden vill ha gjort och behöver, prissätter utfört arbete och när kunden kommer för att hämta bilen förklarar vad som gjorts och varför. När kunden fått ut sin bil och lämnar anläggningen är det av stor vikt att du har fått kunden att känna sig nöjd och är välkommen åter.

Arbetsuppgifter under första tiden:

Du kommer att arbeta gemensamt med dina nya kolleger Peter Sinervo och Jesper Gustafsson som under upplärningstiden kommer att hjälpa dig med att sätta dig in i alla rutiner och dagliga arbetsuppgifter i jobbet. Du kommer under första tiden att få lära dig att använda vårt administrativa bokningssystem som heter Kobra.

Arbetsuppgifter efter ca 1 – 2 månader:

När du känner dig mogen och redo kommer du att succesivt bli inslussad att få börja ta emot kunder och på egen hand utföra de arbetsuppgifter som tjänsten innebär.

 Din behörighet

  • Mycket god förmåga att uttrycka dig flytande i det svenska språket, såväl i skrift som muntligen
  • Du ska kunna läsa och förstå skrivet engelskt material.
  • Vi arbetar i de administrativa och datorstödda systemen Kobra från Fordonsdata. Det är därför ett krav att du har god allmän datorvana för att kunna sätta dig in i dessa arbetsverktyg
  • Tidigare bil kunskaper ser vi som meriterande

Dina personliga egenskaper

  • Du brinner för kundmöten och att du älskar att ge service.
  • Du behöver ha en inre drivkraft att överträffa kundens förväntningar
  • Då det ofta uppkommer mycket att hålla reda på behöver du ha förmågan att prioritera och få undan jobb samtidigt som du har helikoptersyn bibehåller överblicken över helheten
  • Ett tidigare stort intresse för bilbranschen är inte ett krav men har du detta kan vi se detta som ett plus.

Vi lägger väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kommer med tiden att gå utbildningar som är förlagda till Stockholm. Det är därför ett krav att du kan resa och vara hemifrån under dessa utbildningar.

Annat

Förmåner vi som anställda har är fruktkorg, gratis kaffe, frukost varannan fredag, fri träning alla dagar på Friskis och Svettis, fria arbetskläder mm. Och vi gör regelbundet trevliga saker tillsammans utanför själva arbetet.

Genom att du kommer att få arbeta med kompetenta och erfarna medarbetare erbjuder vi dig stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter i vår toppmoderna anläggning.

Start:               Snarast, men med hänsyn tagen till uppsägningstid.
Omfattning:    Heltid.
Placering:       Rollsbo industriområde i Kungälv.                                                                            Lön:                 Fast lön enligt överenskommelse med Odelius Bil AB.

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Odelius Bil AB. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Din ansökan vill vi ha senast den 15 februari 2018, men tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Kommentarer inaktiverade.