EAFS Bygg & Fågelsäkring AB

EAFS Bygg och Fågelsäkring AB är specialister på fågelsäkring, bygg och höghöjdsarbete. Vi har många års erfarenhet inom dessa områden vilket borgar för kvalitet. Vi ställer höga krav på oss själva i allt vi gör och vår fågelsäkring utgör inget undantag. I dag är vi 2 medarbetare plus ägaren själv som även själv är aktivt med ute på fältet. Vi har jobbat upp ett gott rykte på marknaden och vi får hela tiden in nya förfrågningar från gamla och nya kunder. Vi söker dig som är intresserad och driven och vill jobba som byggnadsarbetare med varierade arbetsuppgifter.

Är du en person med rätt bakgrund och som gillar ett varierat arbete med många nya utmaningar?

På grund av pensionsavgång och att vi har för avsikt att bli fler på företaget som kan ge våra kunder den hjälp de frågar efter, behöver vi nyrekrytera ytterligare en snickare.

Att jobba hos EAFS Bygg och Fågelsäkring AB

EAFS Bygg och Fågelsäkring AB är ett helägt ägarlett familjeföretag där sammanhållning och kamratskapet är mycket gott. För det mesta jobbar vi i grupp, men ibland blir det arbetsuppgifter där man jobbar på egen hand. Då vi ofta jobbar på höga höjder är säkerheten A och O hos oss. Vi har lång erfarenhet inom företaget och vi hjälps alla åt för att ingen eller inget skall komma till skada när vi arbetar. Beslutsvägarna är mycket korta då ägaren hela tiden är tillgänglig, arbetsleder och är med ute på fältet. Gruppen får därför hela tiden den support och hjälp som behövs ute på de olika arbetsplatserna.

Vi på EAFS Bygg och Fågelsäkring AB har ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer.

Våra bilar, maskiner och utrustning

Våra transporter görs med våra firmabilar som alla har med sig den utrustning vi använder oss av. Den utrustning vi inför ett jobb inte själva har hyr vi in av våra samarbetspartners och underleverantörer. Och som sagt så tummar vi aldrig på säkerheten.

Vad jobbet består av

I dag jobbar vi till cirka 40 % med fågelsäkringsarbeten som innebär att vi sätter upp nät för att hindra fåglar att sitta eller bosätta på platser där de skräpar ner och ställer till med problem. Övrig tid jobbar vi med varierade typer av hög höjdsarbeten och andra byggnadsarbeten. Det kan då t ex. vara inredningssnickeri, reparationer, uppföra hela hus eller industrilokaler. Arbetsuppgifterna kan alltså vara väldigt varierande. Då vi ständigt får in nya förfrågningar kan vi på så vis styra vad vi tar in och att anpassa jobben utifrån vad du och de andra kan, är bra på och vill jobba med.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som snickare eller har erfarenheter av att jobba med utannonserade arbetsuppgifter. Vi tittar kanske mer på dina personliga egenskaper och din vilja att lära sig än att du är en fullfjädrad snickare inom alla områden. Men du behöver trots det ha en erfarenhet som ligger nivån över att börja som helt ny lärling.

Dina personliga egenskaper

Det första som krävs är att du inte är höjdrädd. Då vi jobbar både i grupp och självständigt är det viktigt att du är självgående, motiverad och vill vara en god arbetskamrat. Jobbet kräver att vi kan lita på varandra och att vi alla jobbar för säkerheten i första hand. Då jobben kan vara fysiskt krävande krävs det att du har en god kondition och inte har några fysiska hinder.

Våra internutbildningar

Självklart är all vår personal utbildad enligt de lagar och föreskrifter som arbetena kräver. De vi anställer skickas på kurser och utbildas för att alla krav skall vara uppfyllda innan någon sätts i arbeten som kräver genomgångna kurser och behörighetsbevis.

Utvecklingsmöjligheter

Då vi på EAFS Bygg och Fågelsäkring AB har som målsättning att successivt växa och bli större så finns det förutsättningar för dig med rätt ambitioner ta på dig ett lite större ansvar och komma att leda och fördela arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifter första tiden:

  • Kunskapsinhämtning av vårt företag och hur vi jobbar
  • Utbildning och instruktion om hur vi tidsrapporterar
  • Diverse arbetsuppgifter som beskrivits ovan ihop med någon eller några av våra erfarna medarbetare

Arbetsuppgifter efter inkörningsperiod:

  • Fortsatt arbete med de andra i gruppen
  • Beroende på den kunskaps- och erfarenhetsnivå du har från början kommer du också att då och då få jobba ensam på de jobb som inte kräver fler än en person. Vi delar alltså på arbetsuppgifterna inom gruppen så som det passar och som vi själva kommer överens om.

Start:              Omgående, men med hänsyn tagen till uppsägningstid
Omfattning:    Heltid
Placering:       Vi utgår från vår lokal/lager i Stenkullen, eller ifrån hemmet

Lön:                Fast lön enligt överenskommelse med EAFS Bygg och Fågelsäkring AB

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av EAFS Bygg och Fågelsäkring AB.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2022, men tjänsterna kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Känns jobbet spännande och utmanande för dig?

Är du en person som hellre gillar utmaningar än att ha ett jobb med förutsägbara och återkommande arbetsuppgifter?

Kommentarer inaktiverade.