Lundberg & Associates AB

Vi söker en Jurist

Lundberg & Associates är en Juristbyrå som startades av Cathrin Lundberg 2017 och specialiserar sig inom affärsjuridik. I dag är vi två Jurister som jobbar i verksamheten. Vårt affärskoncept är att göra juridiken tillgänglig, förståelig och att alltid vara nåbara. Det som utmärker vårt sätt att arbeta är att finna enkla och smidiga lösningar på problem och i konfliktsituationer. Vissa ärenden kan vara komplexa, och andra enklare. Oavsett vad saken gäller så strävar vi alltid efter att på enklaste sätt finna en kostnadseffektiv lösning på kundens problem.

Genom ett mycket stort internationellt kontaktnät får vi in många förfrågningar om juridisk hjälp. Vi står därför inför en fortsatt utveckling och expansion av vår verksamhet. Det vi i första hand och under närmaste tiden inriktar oss på är att bli större på den svenska marknaden för att kunna bemöta alla förfrågningar vi får.

Det vi söker

Är du en erfaren jurist eller i början av din karriär och söker en arbetssituation där du får jobba med det du brinner för under frihet och ansvar? Då kan du som läser detta ha hamnat rätt. För hos oss är leveranser och deras kvalitet det viktigaste!

Vi är ett mindre företag, därför är beslutsvägarna korta och du behöver aldrig vänta länge innan du för svar eller hjälp på interna frågor. Vi söker just nu är alltså en jurist som vill jobba med oss i vårt koncept.

Arbetsuppgifter under första tiden

Du kommer att få sätta dig in i vårt företagstänk och våra arbetsverktyg genom Cathrin Lundberg som du kommer att vara i ständig daglig kontakt med.

Arbetsuppgifter efter en viss inkörningsperiod

Allt eftersom du kommer in i din roll och din arbetssituation kommer du att jobba med egna juridiska uppdrag. Beroende på ditt kontaktnät och på din förmåga att anskaffa nya uppdrag kommer du att ges frihet att jobba med detta men vi på byrån får också löpande in uppdrag för dig att arbeta med. På sikt kommer det ju sannolikt bli så att du kommer att ha återkommande kunder och uppdrag.

Annat

Anställningsform: Fast anställning

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Bostadsort, beroende på vad du bor

Lön:  Fast lön och provision enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten kontakta David Lundberg på 070-355 75 48.Ansökan

Frågor som har att göra med din ansökan besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar per email. Ansökan lämnas enbart genom att söka på denna sida.

Kommentarer inaktiverade.