Nordenhams Revisionsbyrå AB i Kungälv söker revisionsmedarbetare

Nordenhams Revisionsbyrå AB har funnits sedan 1992 på Västra Gatan i Kungälv men har våra rötter i Fredrik Nordenhams Revisionsbyrå AB som funnits ända sedan 1900-talets första hälft. Vi har kunder över hela Sverige men de flesta finns i Kungälv, Göteborg och Stenungsundsområdet.

Nordenhams Revisionsbyrå AB har funnits sedan 1992 på Västra Gatan i Kungälv men har våra rötter i Fredrik Nordenhams Revisionsbyrå AB som funnits ända sedan 1900-talets första hälft. Vi har kunder över hela Sverige men de flesta finns i Kungälv, Göteborg och Stenungsundsområdet.

Genom åren har vi kontinuerligt vuxit, och fortsätter att växa, vilket innebär att vi i dag har ett stort antal kunder som efterfrågar våra tjänster. I dag är vi 10 medarbetare som jobbar med redovisning och tillhörande områden. 5 medarbetare arbetar nästan uteslutande med revision.

Vi är omtyckta, vi gillar hundar, vi är hälften kvinnor och hälften män och vi ger dig plats på scen.

Vi söker nu efter medarbetare som är intresserade av att jobba med revision

Generella arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är beroende på din kunskapsnivå och erfarenheter. Är du revisionsmedarbetare reviderar du kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereder underlag för påskrivande revisor. Du är ofta granskningsansvarig och rapporterar till påskrivande revisor.

Egen kundstock av små- och medelstora bolag leder till eget ansvar vilket påskyndar din utveckling mot nya kunskapsnivåer. Du kan även hjälpa till med bokslut, årsredovisningar, deklaration, uppföljning av redovisning samt ekonomisk rådgivning för de klienter som du inte reviderar. Som del av ett lag med ekonomer, skatte- och redovisningsspecialister ger du kunderna det ekonomiska stödet för att driva och utveckla sina företag samt säkerställa riktigheten i redovisningen.

Vi kommer naturligtvis att erbjuda dig arbetsuppgifter som kommer att matcha din kunskapsnivå.

Fördelar med detta jobb och att jobba hos oss

Jobbet är omväxlande och självständigt, ingen arbetsdag är den andra lik. Du kommer i kontakt med olika branscher och företagsformer som kräver engagemang, noggrannhet och ansvarsinstinkt. Genom arbetsuppgifterna och utmaningarna kommer du att kunna få en bredare erfarenhet och kunna växa i rollen. Vår företagskultur präglas av omtänksamhet, kamratskap, stor hjälpsamhet och arbetsglädje. Även om vi har högt i tak så visar vi stor respekt mot varandra.

Erfarenheter

  • Du behöver ha en högskoleutbildning inom ekonomi
  • Minst något års erfarenhet av revisionsarbete är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Dina personliga egenskaper

Du har ett öppet sinne och en medfödd prestigelöshet. Vi uppskattar tydlighet och att du står upp för dina åsikter. Det innebär att du har integritet och inger förtroende. Vi är ett växande, kontaktskapande företag där alla spelar sin roll, vilket innebär att du även bör vara utåtriktad, noggrann och kunna skapa goda relationer såväl internt som externt. Att gå från ord till handling är något vi värdesätter, vilket också är en naturlig konsekvens av det oberoende och entreprenörskap som sitter i våra väggar. Vi är ett gott lag med go’ stämning och starkt driv där vi hjälper varandra. Det är så vi vill ha det. Att gå till jobbet ska vara roligt. En väldigt enkel ekvation.

Start:               Snarast, men med hänsyn tagen till uppsägningstid
Omfattning:    Heltid
Placering:       Kungälv

Lön:                 Fast lön enligt överenskommelse med Nordenhams Revisionsbyrå AB

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Nordenhams Revisionsbyrå AB. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

För mer info besök gärna: www.nordenham.se

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2021, men tjänsten/tjänsterna kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Kommentarer inaktiverade.