Tunga Lyft I Sverige AB söker en Kundorienterad Driftchef till Malmö

Tunga Lyft finns idag i Malmö, Linköping, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Örebro, Luleå och Gällivare med ca 80 medarbetare. Omsättning ca 210 miljoner per år. Tunga Lyft har inriktat in sig på att utföra stora tunga komplexa lyft både ute och inomhus. Våra kunder är allt från stora börsbolag till mindre lokala företag. Tunga Lyft jobbar inom alla typer av verksamheter och industrier.

Hur ser din arbetsdag som driftchef ut?

Att arbeta som driftchef för Tunga Lyft innebär att du självständigt driver vår depås verksamhet framåt. Du är affärs, volym- och personalansvarig för den dagliga verksamheten på din depå. Detta innebär att du ansvarar både för det operativa och strategiska arbetet på depån. Verksamhetsområdet är Skåne, Blekinge, Småland och del av Halland

I ansvaret ligger att kontinuerligt planera och organisera produktionen, upprätta riskanalyser, offerter, kalkyler, ansvara för arbetsberedning och bemanning.

Du ansvarar också för att depån har en rätt dimensionerad maskinpark samt att fordon och utrustning uppnår den kvalitetsstandard som är satt. Du leder verksamheten enligt Tunga Lyfts fastställda ramar för Kvalité, Miljö- och Arbetsmiljöpolicy enligt vår ISO certifiering.

Du rapporterar till Regionchef.

I rollen som Driftschef ingår bland annat:

  • Försäljning och kundansvar
  • Budget och resultatansvar
  • Arbetsmiljöansvar
  • Personalansvar
  • Den dagliga driften-planeringsansvar

Vem trivs här?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktion, teknik, planering och arbetsledning. Du bör också ha erfarenhet av försäljning och marknadsföring och en god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. God datavana, körkort och engelska i tal och skrift är ett krav. Du ska klara av högt tempo med snabba beslut. Många bollar i luften och ett utpräglat entreprenörskap.

Som person drivs du av att göra affärer, ge god service och se resultat. Du är idérik och lösningsorienterad. Du är en erfaren och engagerad ledare som vill leda, utveckla och driva ett positivt team framåt.

Du är positiv och utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.

Vad erbjuder Tunga Lyft?

Tunga Lyft befinner sig i en fas där mycket intressant händer. För rätt är möjligheten att påverka är stor. På Tunga Lyft har vi en god gemenskap, vi förenar affärsmässighet med en prestigelös framtoning. Vi bryr oss lika mycket om varandra som vi bryr oss om våra kunder.

I ditt team lokalt ingår en (vice driftchef) kundkontakt/sälj. Centralt finns dina driftchefskollegor på respektive lokal ort samt projektledare, säljare, Cad ritare, Regionchef och Försäljningschef.

Start
Snarast med hänsyn tagen till ev. uppsägningstid.

Omfattning
Heltid.

Placering
För att klara arbetssituationen krävs det att du bor på ett rimligt pendlingsavstånd till vår regionala avdelning på Hammarvägen 17 i Arlöv där du kommer att vara placerad och utgå från.

Lön
Löner och ersättningar enligt kollektivavtal samt egen överenskommelse. Tjänstebil ingår i tjänsten.

För ytterligare information om Tunga Lyft i Sverige AB: https://tungalyft.se/

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Tunga Lyft i Sverige AB. Frågor om tjänsten besvaras av Bengt Rickard, 010-474 03 05 eller bengt.rickard@tungalyft. Frågor som rör ansökningar besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.
Din ansökan vill vi ha senast den 19 april 2024 men tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka gärna in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Ansök på:

Kommentarer inaktiverade.