Byggingenjör, Ytterbygg i Kungälv

Ytterbygg är ett fastighetsbolag som hyr ut anpassade lokaler till företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Vårt kontor ligger i Kungälv och med 33 medarbetare bygger vi över 3 000 kvm lokalyta per år. Största delen av våra 150 000 kvm lokaler ligger i Kungälv och på Hisingen.

Vår verksamhet präglas av kundfokus, ständig utveckling och miljötänk vilket vi omsätter i praktiken genom lean-koncept och miljödiplomering. Till följd av ökad efterfrågan söker vi nu:

Byggingenjör

Vi söker dig som är engagerad och vill utveckla, men ogillar krångliga lösningar

Vi söker en byggprocessledare och du kommer i tidiga skeden göra ritningar, beskrivningar och kalkyler. När hyresavtalet är klart följer du kunden och projektet hela vägen till inflyttning i sin nybyggda lokal. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från projektering och entreprenad.

I våra projekt är det viktigt med en bred teknisk kompetens då vi projekterar för att utforma huset så att konstruktion, men även brandskydd och installationer fungerar bra och blir enkelt att bygga och sköta.

Vi har idag egna projektörer för VVS, mark och bygg. Det är våra uthyrare som ansvarar för den kommersiella delen med hyresavtal.

För mer information om företaget och om oss, läs mer på www.ytterbygg.se

Våra nybyggen

Vi projekterar och bygger hela huset i egen regi och är med från markarbeten och gjutning till stålstomme, fasad och färdigställande av kontorsinredningen. Vi bygger våra fastigheter i Storgöteborg, främst Kungälv, Hisingen och Ale.

Med vår stora egna maskinpark och har vi alltid tillgång till bra och säkra hjälpmedel. Vi är med i hela kedjan från projektering till förvaltning och har därför stora möjligheter att påverka och förbättra valda lösningar.  Vi kommer de närmsta åren få tillgång till mycket mark i våra nya detaljplanerade verksamhetsområden Rollsbo Västerhöjd i Kungälv och Osbacken i Ale, vilket tillsammans med ökad efterfrågan från våra kunder gör att vi behöver nyanställa.

Läs mer på:  http://www.ytterbygg.se/pagaende-projekt/

Att jobba hos Ytterbygg

Vi har egna projektörer för mark, VVS och byggnation. I projekten samarbetar vi med projekteringen och olika specialister kan bistå med input utifrån sina fackområden.  Vi har tillgång till Autocad och Revit för att underlätta arbetet. Vår uppgift är att hjälpa kunden att förstå sitt verkliga behov, och att skapa lokaler som möter det behovet och som fungerar över tid.

På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb och att vi alla är delaktiga i företagets utveckling.

Genom sociala aktiviteter har vi dessutom en god sammanhållning och trivsel. Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.

Ytterbygg har 33 anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer. Vi har mycket egna maskiner och program vilket gör att vi kan jobba enkelt och säkert.

Din erfarenhet

Du har en byggingenjörs utbildning i någon form. Vi förväntar oss att du har ett antal års erfarenhet av projektering och entreprenad. Men vi kommer lägga stor vikt vid att få en person med rätt personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter första tiden:

Den första tiden på jobbet kommer du att få lära känna företaget och hur vi jobbar. Du kommer få en mentor som sköter introduktionen och finns för frågor. Du kommer få gå bredvid en projektansvarig under några månader, innan du successivt kan arbeta mer självständigt.

Arbetsuppgifter efter kanske ett par månader:

Allt eftersom du blivit varm i kläderna kommer du att självständigt fortsätta att jobba som byggprocessledare enligt beskrivning av tjänsten ovan. Tiden tar för dig att kunna jobba helt självständigt beror ju naturligtvis i hög grad på vad du har för tidigare erfarenheter.

Annat

Start:               Efter överenskommelse
Omfattning:    Heltid
Placering:       Rollsbovägen 25 Kungälv

Lön:                 Fast lön enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten kontakta VD mats.berntsson@ytterbygg.se

Ansökan

Frågor som har att göra med din ansökan besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt personer hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar genom emails. Ansökan lämnas enbart genom att söka på denna sida.

Kommentarer inaktiverade.