Rekryteringsstöd

Skapar arbetsglädje och ekonomisk tillväxt!

Motiverade människor genererar pengar, men att hitta rätt personer till olika befattningar kan ta tid. Rekrytering är svårt och felrekryteringar ofta mycket kostsamma. Med rätt rekryteringsstöd hittar vi tillsammans rätt i första försöket!

Som urvalsspecialist jobbar jag med tillsättningar av befattningar där personliga egenskaper, driv och inre engagemang är viktiga. Jag har jobbat med testutvärderingar sedan 2003 och har en erfarenhet av mer än 14 000 sammanställningar och utvärderingar av testresultat, djupintervjuer och rekryteringsuppdrag. Alla företag och organisationer har således nytta av mina tjänster.

Heltäckande rekryteringsstöd

Vi erbjuder ett heltäckande rekryteringsstöd och effektiv hjälp med det som behövs i processen att hitta, selektera och få ombord nyckelmedarbetare. Varje kund är unik och har olika behov. Därför anpassar och skräddarsyr jag min service efter önskemål.

Vid ett personligt möte med er kan vi  diskutera hur jag kan hjälpa er med era rekryteringsbehov. Då presenterar jag mitt arbetssätt och lämnar även ett kostnadsförslag.

Bläddra gärna i vår folder här ovanför. Foldern finns även att ladda ner här>>

Behöver du identifiera ditt behov av ett externt rekryteringsstöd?

Gör då vår kostnadsfria enkät så kommer vi inom ett par dagar analysera ditt resultat. Därefter erbjuder vi ett entimmes samtal, förbehållslöst och kostnadsfritt, där du får återkoppling av ditt resultat.

Använd lösenordet UltimatRek

Klickbar knapp som ledertid en sida med en enkät som utgör första steget i vårt program för ledarskapsutveckling.

Roger Gustafsson
WebTest Sweden AB