Rekryteringsföreläsning

Rekryteringsföreläsning framflyttad till senare tillfälle

På grund av det rådande läget kommer vi att ställa in rekryteringsföreläsningen och flytta fram den till ett senare tillfälle. Nu gäller det för oss alla att rida ut stormen, och så tar vi nya tag när läget återgått till det normala.

Efter 20 år i rekryteringsbranschen kommer Roger Gustafsson från Ultimat rekrytering att berätta om sina erfarenheter och om vad man bör tänka på när man rekryterar. Det blir en lista av 10 punkter och bland anekdoter och exempel berättar han om fallgropar samt ger tips och goda råd.

Saker som vi kommer att få lyssna på är typer av kandidater, referenstyper, intervjuteknik, medarbetarinventering, annonser som fungerar och mycket mera.

Ledarskap

Jan Hultén från JH Resurs berättar om ett individanpassat ledarutvecklingsprogram som han framgångsrikt använt i sin roll som Ledarskapscoach.

Ämnet här är hur företaget utvecklas genom att utbilda och utveckla personalen, och i synnerhet ledarskiktet.

Håll rätt fokus – skapa fler affärer

Cecilia Ryberg från företaget Celjmer berättar om ett unikt säljverktyg. Verktyget ger inspiration och säljträning vilket i sin tur ger ökad tillväxt.

Den röda tråden är hur företaget ökar sina inkomster och tillväxt när säljorganisationen arbetar mer motiverat och effektivt.

Var:                     Gokartcentralen, Arntorpsgatan 22, 442 45 Kungälv

När:                    Uppskjutet till senare tillfälle

Målgrupp:          VD, Företagare, Ledare, HR-personal

Pris:                    Kostnadsfritt

Hur:                    Vi börjar med att bjuda på fika klockan 14 där vi får tillfälle att mingla. 

14.30 börjar Rogers föreläsning som tar ca 1 timme. Efter en kort paus får vi lyssna på Jan Hultén och Cecilia Ryberg.                        

Tiden som blir över fram till klockan 17 använder vi till att besvara era frågor och knyta nya kontakter.

Anmälan:          Mejla till rekryteringsforelasning@gmail.com och anmäl hur många som kommer från ert företag samt namnen på er. Anmälan vill vi ha senast den 16 mars. För att kunna anpassa lokal och fika ser vi din anmälan som bindande. Lokalen har ett begränsat antal platser så är du angelägen om att få plats, anmäl dig inom kort.