Arbetsledare mark, Ytterbygg AB

Ytterbygg är ett fastighetsbolag som bygger, hyr ut och förvaltar anpassade lokaler till företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Vårt kontor ligger i Kungälv och med 33 medarbetare bygger vi över 3 000 kvm lokalyta per år. Största delen av våra 150 000 kvm lokaler ligger i Kungälv och på Hisingen.

Vår verksamhet präglas av kundfokus, ständig utveckling och miljötänk vilket vi omsätter i praktiken genom lean-koncept och miljödiplomering.

 Arbetsledare mark

Vi växer och behöver bli fler, och söker dig som är intresserad och driven och vill jobba som arbetsledare för våra markarbeten.

 Läs mer på:  http://www.ytterbygg.se/pagaende-projekt/

Våra nybyggen

Vi bygger hela huset i egen regi och är med från markarbeten och gjutning till stålstomme, plåtfasad och färdigställande av kontorsinredningen. Vi bygger våra fastigheter i Storgöteborg. Med vår stora egna maskinpark och har vi alltid tillgång till bra och säkra hjälpmedel. Vi är med i hela kedjan från projektering till förvaltning och har därför stora möjligheter att påverka och förbättra valda lösningar.

Att jobba hos Ytterbygg

På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb och att vi alla är delaktiga i företagets utveckling. Vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer.

Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.

Gruppen Markanläggare

Gruppen består av fyra personer som utgår från Kungälv, men jobben kan finnas från Älvängen i norr till Hisingen i söder. Vi är en tight och glad grupp med mycket energi som värdesätter att få jobba lätt och effektivt. Vår chef gör ritningsunderlag i 2D och 3d som vi även använder i vår maskinstyrning. Vi ansvarar även för snöröjning i våra områden.

Din erfarenhet

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av markarbeten, planering och arbetsledning. Arbete med utsättning är meriterande. Du behöver vara van vid att arbeta med datorer.

Våra maskiner

Vi har många fina egna maskiner och instrument, och vi är speciellt nöjda med vår maskinstyrning.

Ett utdrag av våra maskiner är:

 • Volvo Ec 250D Leica gps
 • Volvo Ew 140D Leica  gps  , 12-tonsvagn
 • Volvo L60F
 • Volvo L70H
 • Dynapac CA 302D 16-tonsvält
 • Paddor: 500 kg, 90 kg och stamp
 •  Leica totalstation och handburen gps
 • Tvåfallslasrar
 • Rörlaser
 • Z-fix
 • mm

 Annat

Anledning      Detta är en ny tjänst vi behöver för att vi växer.                                                                   Start:             Våren 2019, men med hänsyn tagen till uppsägningstid
Omfattning:   Heltid
Placering:      Bultgatan, Rollsbo industriområde i Kungälv                                                                      Lön:               Fast lön enligt överenskommelse med Ytterbygg Entreprenad AB

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Ytterbygg.

Din ansökan vill vi ha senast den 25 januari 2019 men tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt personer hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ultimatrekrytering. Vi behandlar ansökningar löpande.

För mer information om tjänsten kontakta VD mats.berntsson@ytterbygg.se

Ansökan tas endast emot genom att söka på denna sida.