Byggnadsarbetare / Anläggare

Byggnadsarbetare/Anläggare

Vi söker dig som är intresserad och driven och vill jobba som byggnadsarbetare eller anläggare på vår nybyggnation.

Om Ytterbygg

Ytterbygg är ett fastighetsbolag som hyr ut anpassade lokaler till företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Vårt kontor ligger i Kungälv och med 30 medarbetare bygger vi över 3 000 kvm lokalyta per år. Största delen av våra 150 000 kvm lokaler ligger i Kungälv och på Hisingen.

Vår verksamhet präglas av kundfokus, ständig utveckling och miljötänk vilket vi omsätter i praktiken genom lean-koncept och miljödiplomering.

Läs mer på: http://www.ytterbygg.se/pagaende-projekt/

Våra nybyggen:

Vi bygger hela huset i egen regi och är med från gjutning till stålstomme, plåtfasad och färdigställande av kontorsinredningen. Vi bygger våra fastigheter i Storgöteborg. Med vår stora egna maskinpark och har vi alltid tillgång till bra och säkra hjälpmedel. Vi är med i hela kedjan från projektering till förvaltning och har därför stora möjligheter att påverka och förbättra valda lösningar.

Att jobba hos Ytterbygg

På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb och att vi alla är delaktiga i företagets utveckling.

Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.

Ytterbygg har ett 30-tal anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer.

Gruppen Byggnadsarbetare/Anläggare

Gruppen består av tio personer som utgår från Kungälv, men jobben kan finnas från Älvängen i norr till Mölndal i söder. Vi är en tight och glad grupp med mycket energi som värdesätter att få jobba lätt och effektivt.

Din erfarenhet:

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av gjutning, kontorsinrede, smide, montage och har jobbat på större byggarbetsplatser.  Yrkesbevis är en merit, men inget krav.

Våra maskiner

Vi har många fina egna maskiner och hjälpmedel några exempel:

 • 10 Liftar
 • Teleskoptruck
 • Truck
 • Hjullastare,
 • Massa elmaskiner

Annat

Start:              Våreen 2018, men med hänsyn tagen till uppsägningstid
Omfattning:    Heltid
Placering:       Bultgatan, Rollsbo industriområde i Kungälv                                                                Lön:                Fast lön enligt överenskommelse med Ytterbygg AB

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Ytterbygg AB. Din ansökan vill vi ha senast den 10 mars 2018 men tjänsterna kommer att tillsättas så fort rätt personer hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

 

Plåtslagare, Odelius Bil AB

Toyota Kungälv är ett familjeföretag i andra generationen som har sålt Toyota sedan 1982. Rune Odelius startade företaget och idag är det Carin Odelius som är VD & ägare.  Idag har företaget 18 anställda och är en fullserviceanläggning.

Vi säljer nya Toyota bilar och begagnade bilar av olika märken. Vi tar hand om allt som gäller din bil, vi servar, reparerar, lagar skador, rutor, stenskott, tvättar din bil, rekondar din bil, hanterar däckförvaring, Protec/lackkonservering och vi har även biluthyrning.

Vi arbetar för framtiden och vår stora utmaning är miljön.

Företagskulturen på Odelius Bil präglas av god gemenskap och en trevlig arbetsmiljö. Vi är alltså ett mindre ägarlett familjeföretag och det finns det inget ”vi och dom”. Organisationen är platt och det finns inget revirtänk inom väggarna. Det innebär bl a. att vi hjälper varandra där det behövs och vi jobbar alla för ett gott kamratskap. Självklart har vi en nolltolerans mot allt vad diskriminering heter.

Vi söker nu ytterligare en Plåtslagare till vår bilverkstad

Genom att vi som företag expanderar har vi gjort en intern omorganisation. Vår erfarne bilplåtslagare Tomas Hilmersson byter delvis arbetsuppgifter och kommer nu också att jobba med administration och skadeberäkningar. Vi förstärker därför teamet med ytterligare en bilplåtslagare. Arbetsplatsen kommer att bli i vår nya plåt anläggning som stod klar 2013. Alla våra enheter finns samlade i vår fastighet på Rollsbo Industriområde i Kungälv.

Generella arbetsuppgifter:

Som plåtslagare kommer du att jobba med krockskadade bilar. Idag består bilar allt mer av nya material så som kompositmaterial, aluminium och specialstål. Arbetet innebär att rikta och byta karosseridetaljer, svets- och limarbeten i plåt, plast och glas. I arbetet ingår också att demontera och montera teknisk utrustning.

I ditt arbete samverkar du tätt med dina kolleger och kanske speciellt med vår Skadeberäknare Tomas Hilmersson.

Arbetsuppgifter under första tiden:

 • Du kommer att arbeta gemensamt med vår plåtslagare Axel Fors och dessutom få stöd av Tomas Hilmersson som kommer att hjälpa dig med att sätta dig in i alla rutiner i jobbet

 Arbetsuppgifter efter ca 1 – 2 månader:

 • Beroende på din kunskapsnivå kommer du succesivt att få börja jobba på egen hand

 Din behörighet

 • B-körkort.
 • Förmåga att kunna uttrycka dig klart i svenska språket, såväl muntligt som skriftligen
 • God datakunskap
 • Erfarenhet från t ex. industri, verkstad eller jämförbart
 • Erfarenhet av plåtarbete i bilverkstad är meriterande
 • Fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå är mycket meriterande

Dina personliga egenskaper

 • Du har ett gott ordningssinne och är noggrann i ditt arbete
 • Du är självgående samtidigt som du gillar att jobba i team
 • Du har ett ödmjukt sätt och en stor villighet att lära dig nya saker

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in behöver du ha en god social förmåga och en stor servicekänsla.

Annat

Förmåner vi som anställda har är fruktkorg, gratis kaffe, frukost varannan fredag, fri träning alla dagar på Friskis och Svettis, fria arbetskläder mm. Och vi gör regelbundet trevliga saker tillsammans utanför själva arbetet.

Genom att du kommer att få arbeta med kompetenta och erfarna medarbetare erbjuder vi dig stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter i vår toppmoderna anläggning.

Start:               Snarast, men med hänsyn tagen till uppsägningstid.
Omfattning:    Heltid.
Placering:       Rollsbo industriområde i Kungälv.                                                                            Lön:                 Fast lön enligt överenskommelse med Odelius Bil AB.

Denna rekrytering genomförs av Ultimatrekrytering/WebTest Sweden AB på uppdrag av Odelius Bil AB. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Din ansökan vill vi ha senast den 15 mars 2018, men tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt person hittats. Skicka alltså in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.