Rekryteringar

Behöver du rekrytera personal?

Referensbrev

Vi anlitade Roger Gustafsson på Ultimat Rekrytering för att dels spara tid och dels få en bättre analys av kandidaternas personliga lämplighet för tjänsten.

Roger tog sig an uppdraget med stor noggrannhet och engagemang, och höll mig uppdaterad hela tiden hur utvärderingen framskred, och stämde av bedömningar och lämplighet. Utvärderingen var kompetent och saklig och utgick från den profil vi sökte.

Rekryteringen slutade med att vi anställde en person till tjänsten som arbetsledare på vår fastighetsserviceavdelning, och såhär ett halvår senare är vi kanonnöjda och känner att vi anställt rätt person till tjänsten.

Jag kan varmt rekommendera Ultimatrekrytering till andra.

Med vänlig hälsning YTTERBYGG AB Mats Berntsson

Lyckad rekrytering

Varberg, 2012-11-23

Vi har arbetat med Ultimatrekrytering och Roger Gustafsson sedan i våras i samband med att vi sökte en ny Produktionschef. Ultimatrekrytering fick hela rekryteringsuppdraget och har under processen visat stort engagemang. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Ultimatrekrytering.

Ann Rydholm

TAIGA AB

Referensbrev 2013-01-29

Jag Tommy Elggren, Platschef/Marknadschef för Trejon Center i Tomelilla vill rekommendera Ultimat Rekrytering och Roger Gustafsson när ni skall rekrytera.

I oktober 2012 så anlitade jag Ultimat Rekrytering och Roger Gustafsson när vi skulle tillsätta en ny som Lager- och reservdelsman på företaget. Då jag har så mycket uppbokat och inte har den tiden att hålla i rekryteringen så gick detta väldigt smidigt. Vi hade telefonkontakt och diskuterade olika krav som vi hade, och olika egenskaper på sökande som Roger fått in.

Roger presenterade sedan tre kandidater som jag träffade och där jag då hade en bra utredning på varje person som sökte. De tester som Roger gjort stämde väldigt bra med den bild jag fick av de sökande.

Vi har nu hittat en person som är precis det vi sökte, och en person som smälter in i gänget och som tar för sig.

Jag vill verkligen åter igen rekommendera Roger Gustafsson och Ultimat till andra och hoppas ni får samma kvalité på sökande som vi fick.

Tommy Elggren, Platschef/Marknadschef

Trejon Center AB Tomelilla/MC Traktorgaraget

Min kund Roger Gustafsson som har www.ultimatrekrytering.se är jätteduktig så honom kan jag varmt rekommendera eftersom jag har anlitat honom själv. Han har precis tagit fram ett rekryteringssystem över internet som gör att det blir enklare för kunden och den som ansöker. Kandidaterna går då in och registrerar kontaktuppgifter, besvarar specialdesignade behörighetsfrågor, laddar ner personligt brev, CV och övriga dokument. Gruppmails kan skickas ut för att hålla kandidaterna uppdaterade osv. Detta sparar mycket tid för rekryteraren och för kunden i urvals och förberedelserna inför intervjuer av kandidater något man sedan ser på fakturan eftersom inte så mycket tid har behövts läggas ner manuellt. Roger lämnar inget åt slumpen och är mycket uppskattad av kandidaterna för sitt trevliga och professionella hanterande av processen.

Lena Wingbro. Wingbro Företagsutveckling AB www.wingbro.se

Referensbrev 2014-11-13

Victoriaskolan kontaktade Roger Gustafsson på Ultimat Rekrytering när vi inför läsåret 2014/15 sökte en biträdande rektor.

Skolan hade tidigare anlitat Roger och var mycket nöjd med hans omsorgsfulla arbete. Därför valde vi även vid detta tillfälle att samarbeta med Roger, som också denna gång gjorde ett minutiöst jobb. Vi hade löpande kontakt hela processen igenom med att hitta en lämplig kandidat bland de sökande som fick genomgå ett flertal tester samt intervjuer. Detta underlättades av det tillämpade rekryterings- och selektionsverktyget Ultimatrekrytering använder sig av som fördjupar rekryteringen samtidigt som den blir genomgående grundlig och överskådlig. Vi är nu övertygade om att rätt kandidat fick jobbet.

Jag kan innerligt rekommendera Ultimatrekrytering till de som söker personal till sin verksamhet.

Julieta Lodeiro, Rektor Victoriaskolan.

Till den det berör 2013-11-18

Victoriaskolan är en centralt belägen friskola för elever i årskurserna F till 9. Hos oss går idag 375 elever och arbetar ca personal.

Under hösten 2013 har skolan tillsammans med Ultimat Rekrytering och Urvalsspecialist Roger Gustafsson genomfört en rekrytering av en Biträdande rektor. Roger Gustafsson har på ett systematiskt, professionellt och väl insatt sätt tagit sig an uppgiften att ta fram tänkbara kandidater till tjänsten som biträdande rektor.

Roger Gustafsson har i processen varit mycket tillmötesgående, flexibel och handlingskraftig. I just denna rekrytering har Roger Gustafsson mött förväntat resultat med rågoe. Samtliga involverade i processen har varit mycket nöjda.

Jag kan ge Ultimat Rekrytering och Roger Gustafsson de varmaste rekommendationer.

I tjänsten dag som ovan.

Jonas Kornbrink, Rektor

_____________________________________________________________________________________________