Markanläggare till Ytterbygg

Intresserad Markanläggare för att växla mellan att vara ute och lägga rör och ibland köra maskin i våra markarbeten

Våra projekt och fastigheter
Ytterbygg har under de senaste 50 åren byggt upp ett omfattande fastighetsbestånd. Vi har god tillgång till byggklar mark och har redan nu många projekt för de kommande åren. Vi bygger nu verksamhetslokaler på Barnebergsgatan i Rollsbo och i Stora Höga.
Läs om tidigare projekt på https://ytterbygg.se/pagaende-projekt/
Vi äger 70 fastigheter i Älvängen, Stenungsund, Kungälv och Göteborg med 180 000 kvadratmeter lokalyta. De flesta byggprojekten framåt finns i Kungälv, Ale och Backa.
Vi har egen kompetens för projektering och är med hela vägen från projektering till byggnation i egen regi och har en långsiktig syn på våra fastigheter och hyresgäster.

Att jobba hos Ytterbygg
På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg är med och förbättrar, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb. Genom sociala aktiviteter har vi dessutom en god sammanhållning och trivsel.
Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.
Ytterbygg har 36 anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med några utvalda entreprenörer

Se filmen hur det är att jobba på Ytterbygg: ytterbygg jobba hos oss youtobe – Sök på Google

Gruppen Markanläggare
Arbetsgruppen består av tre till fyra personer som utgår från Kungälv, men jobben kan finnas från Älvängen i norr till Hisingen i söder.
Vi ansvarar även för snöröjning i våra områden.

Dina uppgifter
Du kommer att växla mellan att vara ute som grovis och lägga rör, göra färdiga ytor för armering och ytskikt för asfalt, sätta kantsten mm. Du kommer behöva köra hjullastare, vält eller mindre hjulgrävare beroende vad som behövs för att lösa uppgiften.  Vi förväntar oss att du har erfarenhet av markarbeten.

Vår utrustning
Ytterbygg har gott om maskiner och utrustning för att kunna arbeta effektivt och säkert. Vi äger själva en stor maskinpark med allt från bodar, liftar, truckar, sågar och handmaskiner.
 
Våra maskiner
Vi har många fina egna maskiner och instrument och är speciellt nöjda med vår maskinstyrning.
Ett utdrag av våra maskiner är:
Grävmaskin Volvo Ec 250E
Grävmaskin Volvo Ew 140D
3 Hjullastare Volvo
 
Om tjänsten
Vi söker 1 person

Start: Snarast eller senare efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, Provanställning tillämpas inledningsvis men målet är att det övergår till  tillsvidareanställning (”fast anställning”)
Placering: Projekten är normalt i Kungälv, Älvängen, Stenungsund eller på Hisingen.
Lön: Enligt avtal

För mer information om företaget och om oss, läs mer på www.ytterbygg.se

Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Ansökan tas endast emot genom denna ansökningssida.

Kommentarer inaktiverade.